Όροι χρήσης & Πολιτική απορρήτου

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών («Συμφωνία», «Όροι Παροχής Υπηρεσιών») προτού χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο https://DEALHUNTER.gr. Η παρούσα Συμφωνία καθορίζει τους νομικά δεσμευτικούς όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Με την πρόσβαση ή τη χρήση του Δικτυακού Τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της επίσκεψης ή της περιήγησης στον ιστότοπο ή του συμβάλλοντος περιεχομένου ή άλλου υλικού στην Ιστοσελίδα, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Οι κεφαλαιοποιημένοι όροι ορίζονται στην παρούσα συμφωνία.

 

Περιεχόμενο και Πνευματική ιδιοκτησία

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι το μέλος ή ο διαχειριστής που το ανέβασε.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αντιγραφή περιεχομένου από το site. Όλα τα δικαιώματα λογοτύπων και φωτογραφιών τρίτων που χρησιμοποιούνται στο site ανήκουν στους δικαιούχους τους.

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την εγγραφή του μέλους στο DEALHUNTER.gr ζητούνται τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά στοιχεία για την εύρυθμη και καλή λειτουργεία της ιστοσελίδας. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα διαγραφής του λογαριασμού του ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Λήξη & Διαγραφή

Μπορούμε να τερματίσουμε την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα ή/και τη διαγραφή του λογαριασμού σας, χωρίς αιτία ή προειδοποίηση, η οποία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια και καταστροφή όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με εσάς.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων.

Το DEALHUNTER.gr δεν ελέγχει και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και την πολιτική απορρήτου οποιουδήποτε ιστότοπου τρίτου μέρους που επισκέπτεστε.

Κυβερνητικός νόμος

Η παρούσα συμφωνία (και τυχόν περαιτέρω κανόνες, πολιτικές ή κατευθυντήριες γραμμές που ενσωματώνονται με παραπομπή) διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, χωρίς να ισχύουν οι αρχές σύγκρουσης νόμων.

Αλλαγές στην παρούσα συμφωνία

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να τροποποιήσουμε ή να αντικαταστήσουμε τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας τους ενημερωμένους όρους στην Ιστοσελίδα. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου μετά από οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές συνιστά την αποδοχή των νέων Όρων Παροχής Υπηρεσιών.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Δωρεάν εγγραφή
Επαναφορά κωδικού